banner01
banner02
banner03

Layar padhang dhuwur 1,65 kanthi resolusi 240 * 295

Kasedhiya mode multi-olahraga lan sawetara antarmuka. Sensor enem aixs, ngenali 18 mode olahraga kanthi otomatis.
1.65 inch high-brightness screen with resolution 240*295
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.

Lini Produksi Pabrik

Pandhuan Produk

  • Deteksi detak jantung 24 jam terus-terusan, ngawasi tekanan getih, oksimetri, tes turu
  • Tampilan wektu / jam, langkah, kalori, jarak, turu, kamera
  • Ngawasi turu (wektu turu, kualitas turu)
  • Pangeling telpon, pangeling SMS, pangeling qq, pangeling-eling Wechat lan APP liyane.
  • Mode olahraga: Mlaku, Mlaku, Hiking, Nglangi, Basket
  • Jam weker, Pangeling sedentary, Temokake gelang
  • Kamera remot (goyangake kanggo motret)
product image
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.