product1
1.3 inch 360 * 360 résolusi awak tipis Smart watch H15pro

1.3 inch 360 * 360 résolusi awak tipis Smart watch H15pro

Katrangan singkat:

Deteksi denyut jantung 24 jam terus / ngawasi tekanan getih / oksimetri / tes turu / Tampilan wektu / jam / langkah / kalori / jarak / turu / kamera / ngawasi Turu / Jam weker / Pangeling sedhengan / Temokake gelang / Kamera kontrol remot


Detail Produk

Tag Produk

1.3 inch 360 * 360 résolusi awak tipis Smart watch H15pro

Spesifikasi Gelang H15 PRO
GAMBAR DESAIN H15
Fungsi Deteksi detak jantung 24 jam terus-terusan, ngawasi tekanan getih, oksimetri, tes turu
Tampilan wektu / jam, langkah, kalori, jarak, turu, kamera
Ngawasi turu (wektu turu, kualitas turu)
Pangeling telpon, pangeling SMS, pangeling qq, pangeling-eling Wechat lan APP liyane.
Mode olahraga: Mlaku-mlaku, Mlaku-mlaku, Hiking, Kolam renang, Basket
Jam weker , Pangeling ora aktif , Temokake gelang
Kamera remot (goyangake kanggo motret)
Spesifikasi layar Lingkaran warna HD IPS lengkap 1,3 inci Resolusi360 * 360
Sistem Versi Android 4.4 versi utawa ndhuwur; Sistem iOS versi 8.0 utawa luwih dhuwur; Dhukungan bluetooth nganggo versi 4.0;
Versi Bluetooth BLE 5.0
Kripik RTK8762CK
Kripik PPG HRS3313
Batere 200mAh
memori 128KB + 128M
MotorV Dibangun, ngelingake vibratng 
Tingkat anti banyu IP67
materi Cangkang logam + Band Kulit
Sensor Sensor G
Ukuran Paket Ukuran kothak hadiah 180 * 65 * 33mm
Bobot kemasan 134,3g
Ukuran Ctn  375 * 350 * 185mm
Pcs / Ctn 50
Bobot saka siji + tali 51.7g
Ukuran nonton 56.3x45.8x12.4MM
Bobot total (KG) 7.15
BAHASA UI Cina, Tionghoa Tradisional, Inggris ,, Jepang, Korea, Jerman, Rusia, Spanyol, Italia, Prancis ,, Portugis, Arab, Cheska, Yunani, Persia, Walanda, Polandia, Finlandia, basa Swedia, Thai
Download / Instal Aplikasi gelang  Sinkronisasi Aplikasi Android lan Apple: FitCloudPro
 code8

Fungsi:

Pemantauan denyut jantung ngidini mriksa denyut jantung kapan wae, nglacak lan ningkatake kesehatan sampeyan kanthi mbandhingake tren denyut jantung istirahat karo kegiatan sampeyan. Bisa ngawasi tekanan getih, oksigen getih.

Pemantauan turu (wektu turu, kualitas turu). Kanthi otomatis nglacak turu lan nyetel weker bisu kanggo mbantu sampeyan turu kanthi luwih apik lan ngaso paling apik.

Smart watch H15Pro (3)
Smart watch H15Pro (2)

Pangeling telpon lan kabar APP, sawise Bluetooth disambungake karo ponsel, bisa ndhukung pangeling telpon mlebu. Pangeling SMS lan macem-macem notifikasi pesen APP (Line / Facebook / Twitter / Gmail / Linkedin, lan liya-liyane) ora bakal kliwat warta penting sampeyan. (Mung pangeling-eling, ora ana maca, telpon lan nulis fitur)

Mode olahraga: Mlaku, Mlaku, Hiking, muter, Nglangi, Basket.

Jam weker, langkah, kalori, jarak, pangeling tanpa sedhot , ngombe peringatan banyu, kesehatan wanita (mode meteng), setelan panggil, gaya jam, tampilan layar sing padhang, pirang-pirang basa, intensitas geter, golek gelang. Deleng kamera kontrol (salaman menyang njupuk gambar).

Smart watch H15Pro (1)

Sertifikat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.