about us
Babagan Kita

Babagan Kita

Babagan Kita

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan pintar GPS, jam tangan cerdas ECG lan bluetooth sing diarani jam tangan cerdas dll. Pabrik kita fokus ing bidang piranti sing bisa dipakai sing cerdas, duwe teknik dhewe tim lan desainer lan tim insinyur. 12 insinyur bakat kasedhiya kanggo nggarap pendatang anyar, utamane sing duwe fungsi khusus, kalebu telpon Bluetooth lan olahraga GPS, lan desain fashion. Kita njupuk pesanan OEM, ODM lan SKD saka domestik lan luar negeri.

Tingkat lantai toko

Kelas standar standar bledug bebas bledug

Isine wilayah saka

1500 + kothak

Lini produksi

5+

company img (4)

Anytec uga ndhukung perusahaan dagang, perusahaan E - commerce, lan vendor merek, kanthi layanan OEM / ODM terintegrasi saka definisi produk, desain ID, desain tooling, produksi massal, nganti kontrol kualitas lan sertifikasi produk, Produk duwe sertifikasi kualitas internasional, sing konfirmasi menyang pasar global kanggo memenuhi layanan khusus kanggo kabeh pangguna. Produk diproduksi kanthi ketat sesuai karo standar ISO9001 lan ISO14001 kalebu tuku bahan, R&D, Produksi, inspeksi lan penjualan, umume produk kita sesuai karo CE, Sertifikat ROHS, FCC, EUIPO Eropa, tekan standar Laboratorium SGS. Sajrone 2015 nganti 2018 telung taun iki, kita wis melu pameran dagang jam tangan cerdas asing, kayata pameran CES, IFA, Indonesia lan pameran HK. Produk kanthi desain unik banget disenengi kabeh pelanggan manca.

Pabrik Kita

Perusahaan R&D duwe tim R&D berkualitas tinggi luwih saka 20 wong,

80% wong duwe gelar sarjana utawa luwih dhuwur, lan personel utama duwe luwih saka 10 taun pengalaman kerja sing relevan lan latar belakang pengetahuan profesional

Sertifikat

bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.