contact
Shenzhen anytec technology Co., Ltd.

Hubungi Kita

Telpon: 0755-27845356

Jam layanan online: Senen nganti Jumuah 9 esuk-6 sore

Alamat: Kamar 401, Bangunan C, ICC Industrial City, Kaicheng 2nd Road, Hangcheng Street, Bao 'an District, Shenzhen

map

bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.