product1
Wanita jam tangan cerdas sing apik banget olahraga gelang pinter H8

Wanita jam tangan cerdas sing apik banget olahraga gelang pinter H8

Katrangan singkat:

24 jam terus Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Mode olahraga kaping / ngawasi turu / Jam weker / obat / rapat / sedentary / pangeling omben / Ukuran denyut jantung lan / tekanan getih / Kamera kontrol jarak jauh


Detail Produk

Tag Produk

Wanita jam tangan cerdas sing apik banget olahraga gelang pinter H8

Spesifikasi Gelang H8
GAMBAR DESAIN H8
Fungsi 24 jam terus Deteksi detak jantung, Tes tekanan darah
Tampilan wektu / jam, langkah, kalori, jarak, turu, kamera, tampilan urip / mati
Mode olahraga macem-macem (mlayu, nglangi, nunggang, climing, bola basket, bal-balan, mlaku-mlaku, batminton) 
Ngawasi turu (wektu turu, kualitas turu, turu terus)
Pangeling telpon, pangeling SMS, pangeling qq, pangeling mikro, Skype, facebook, pangeling whatsApp.
Temokake telpon banjur golek gelang
Pangeling jam / pangobatan / rapat / sedhot / pangeling omben
Ukuran denyut jantung lan / tekanan getih siji-kunci
  Kamera remot (goyangake kanggo motret)
  Kanca lan sedulur gerakan kasebut, ngukur investigasi data bebarengan
Spesifikasi layar Layar LCD (0,96 inci layar warna TFT) resolusi 80 * 160
Sistem Versi Android 4.4 versi utawa ndhuwur; Sistem iOS versi 8.0 utawa luwih dhuwur; Dhukungan bluetooth nganggo versi 4.0;
Versi Bluetooth BLE 4.0
Kripik NRF52832
Kripik PPG HRS 3300
Batere 90
memori 64K (Lampu kilat 512K)
MotorV Dibangun, ngelingake vibratng
Tingkat anti banyu IP67
materi Paduan seng
Sensor Sensor G
Ukuran Paket Ukuran kothak hadiah 180 * 65 * 33mm
Bobot kemasan 140.6g
Ukuran Ctn  375X345X175MM
Pcs / Ctn 50
Bobot saka siji + tali 44,8g
Ukuran nonton 38.5 * 22.5 * 11
Bobot total (KG) 7.55kg
BAHASA UI Cina, Jepang, Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Rusia, Portugis, Polandia, Malaysia
Download / Instal Aplikasi gelang  Sinkronisasi Aplikasi Android lan Apple: WearHeart
 code6

Fungsi:

Lacak detak jantung sing dinamis njaga supaya jantung sampeyan sehat. 24 jam terus ngrekam, nyedhiyakake data kabeh heartrate. ngawasi tekanan getih wektu nyata.

Tampilan wektu / jam, langkah, kalori, jarak, turu, kamera, tampilan urip / mati.

Mode olahraga macem-macem (mlayu, nglangi, nunggang, climing, bola basket, bal-balan, mlaku-mlaku, batminton).

Smart watch H8-1
Smart watch H8-2

Pemantauan turu, gelang iki kanthi otomatis bakal mlebu mode turu nalika turu lan ngrekam data turu.

Pangeling telpon: yen ana telpon, gelang bakal kedher kanggo ngelingake supaya ora ana telpon sing ilang. lan uga ndhukung pangeling SMS, QQ, wechat, linkin, skype, Facebook messager, Twitter, whatsapp, viber, Line

Pangeling jam / pangobatan / rapat / sedhot / pangeling omben

Ukuran denyut jantung lan / tekanan getih siji-kunci.

Kamera remot kontrol (goyangake kanggo njupuk gambar), temokake telpon banjur golek gelang.

Kanca lan sedulur gerakan kasebut, ngukur investigasi data bebarengan.

Smart watch H8-3

Sertifikat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.