faq
Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

Kita minangka produsen jam tangan sing cerdas, lan nyedhiyakake layanan OEM lan ODM pelanggan.

Apa MOQ sampeyan?

Kanggo item standar, MOQ kita 5 potong kanggo pelanggan sing nyoba pasar, lan kanggo item sing disesuaikan, MOQ yaiku 1000 pcs. (Yen aplikasi khusus 10k, sdk 5k).

Apa aku bisa njaluk sampel gratis?

Kanggo conto gratis, kita bisa ndhaptar lan sawise sampeyan mbayar lan nyoba conto, yen sampeyan pesen produk massal, kita bakal ngasilake biaya sampel saka pambayaran supaya massal.

Apa istilah pembayaran sampeyan?

Kanggo pesenan alibaba, sampeyan bisa mbayar tuku dagang alibaba online, yen offline, T / T bisa ditampa, setor 30% lan saldo 70% sadurunge dikirim.

Apa kiriman sampeyan?

Yen conto, kita duwe stok wektu pangiriman yaiku 1-3 dina, lan kanggo pesenan cilik ing ngisor 500 pcs, yaiku 3-7 dina, lan pesenan produksi massal udakara 15 nganti 20 dina, gumantung karo jumlah pesanan sampeyan.

Pengin kerja sama kita?


bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.