product1
Watch Wanita

Watch Wanita

  • Supporting multiple language various watch face female Cycle women smart watch M3

    Ndhukung macem-macem basa kanggo macem-macem jam tangan wanita Siklus wanita jam tangan pintar M3

    Deteksi 24 denyut jantung / monitor tekanan darah / oksimetri / tes turu / tombol sisih / Tombol sisih terus daya nganti Key + akses cepet menyang mode olahraga / Pemantauan turu / Jam weker / Pangeling sedhengan / Temokake gelang / Fungsi wanita

  • 2021 Fashionable Intelligent Female smart wristband H1

    2021 Wristband cerdas Wanita cerdas H1

    24 jam terus Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Mode olahraga pirang-pirang (mlayu / nglangi / nitih / climing / basket / bal-balan / lumampah / batminton) / Prediksi siklus menstruasi kanthi cerdas / Ngawasi turu / Jam weker / obat / rapat / sedentary / ngombe pangeling / Remote control camera / Ukur denyut jantung lan tekanan getih siji tombol

  • H2 Bracelet

    Gelang H2

    24 jam terus Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Mode olahraga pirang-pirang (mlayu / nglangi / nitih / climing / basket / bal-balan / lumampah / batminton) / Prediksi siklus menstruasi kanthi cerdas / Ngawasi turu (wektu turu / kualitas turu / turu terus) / Ukur siji-tombol detak jantung lan tekanan getih

  • Exquisite smart watch women sport smart bracelet H8

    Wanita jam tangan cerdas sing apik banget olahraga gelang pinter H8

    24 jam terus Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / Mode olahraga kaping / ngawasi turu / Jam weker / obat / rapat / sedentary / pangeling omben / Ukuran denyut jantung lan / tekanan getih / Kamera kontrol jarak jauh

  • Smart watch M1

    Smart watch M1

    Deteksi denyut jantung 24 jam terus / ngawasi tekanan getih / oksimetri / tes turu / Tampilan wektu / jam / langkah / kalori / jarak / turu / kamera / Jam weker / Pangeling sedhengan / Temokake gelang / kamera Remote control (goyangake menyang njupuk gambar)

  • 1.4-inch full HD IPS color circle square apple watch smart watch H14

    1.4-inch full HD IPS warna lingkaran apel persegi nonton jam tangan pinter H14

    Deteksi detak jantung 24 jam terus-terusan / ngawasi tekanan getih / oksimetri / tes turu / Ngawasi turu (wektu turu / kualitas turu) / Jam weker / Pangeling sekedhik / Temokake gelang / kamera Remote control

  • WATCH Y68

    TONTON Y68

    Penampilan: nonton

    Ukuran motherboard: 34.3 * 28 * 8.15

    HunterSun Chipset: HS6620D

    Freq Band: 2.4GHz

  • HW12 Bracelet

    Gelang HW12

    Bluetooth kanggo telpon / Tutul layar wutuh / Wajah nonton khusus / Analisis lemes / Temokake gelang / Kabar pesen / Telpon mlebu / Pemantauan turu / Telpon swara

  • W66 Smart Watch

    W66 Smart Watch

    Thermometer / Periode wanita managemnt / unduh pasuryan nonton / Detak jantung / ECG / tekanan getih / oksigen / pedometer / kamera Bluetooth / Fungsi Monitor Detak Jantung / Fungsi Tekanan Darah

  • W36 Smart watch

    W36 Jam tangan sing cerdas

    Pangisi daya nirkabel / Nelpon Bluetooth / Suhu awak / Detak jantung / BP & ECG / Langkah / Langkah olahraga / konsumsi kalori / rekaman mileage olahraga / Pangeling Sedentary / Monitor Turu

bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.