product1
H88 Smart Call Gelang Ganda Arc Touch Screen Screen Monitor Oksigen Ngatasi Analisis Turu

H88 Smart Call Gelang Ganda Arc Touch Screen Screen Monitor Oksigen Ngatasi Analisis Turu

Katrangan singkat:

Oksigen getih / kesehatan jantung / latihan pernapasan / level stres / Jadwal / stopwatch / timer / kompas / Notifikasi pesen / Tombol panggil / Telpon Bluetooth / puter maneh musik / asisten swara / Kamera kontrol jarak jauh (Klik kanggo njupuk foto)


Detail Produk

Tag Produk

Gelang H88

Spesifikasi Gelang H88
GAMBAR DESAIN H88
Fungsi Oksigen getih, kesehatan jantung, latihan pernapasan, tingkat stres
Jadwal, stopwatch, timer, kompas
Kabar pesen: informasi, Weibo, QQ, WeChat, Sakype, Facebook, WhatsApp, Line, Instagram, kakaotak, Gmail, Twitter, LinkedIn, email
Tombol nelpon , Telpon Bluetooth, puter maneh musik, asisten swara
Pangeling / weker sing ora aktif
Kamera remot kontrol (Klik kanggo motret)
Ngawasi turu (wektu turu, kualitas turu)
Mode olahraga: Mlaku, muter, hiking, ndek gunung, basket, bulutangkis, tenis, bal-balan, sit-up, tali jumping, yoga, joget, aerobik, mesin elips, mesin kimia
Spesifikasi layar Kaca HSD layar persegi 1,75 inci nduweni résolusi 320 * 385
Sistem Versi Android 4.4 versi utawa ndhuwur; Sistem iOS versi 8.0 utawa luwih dhuwur; Dhukungan bluetooth nganggo versi 4.0;
Versi Bluetooth BLE4.2
Kripik MTK2523D
Kripik PPG GH3011
Batere 300mAh
memori 64MB
MotorV Dibangun, ngelingake vibratng
Tingkat anti banyu Urip iku anti banyu
materi Paduan aluminium + Plastik
Sensor Sensor G
Ukuran Paket Ukuran kothak hadiah  
Ukuran Ctn  
Pcs / Ctn  
Bobot saka siji + tali 43,6g
Ukuran nonton 45.5 * 36.5 * 11.2mm
Bobot total (KG)  
BAHASA UI Cina sing disederhanakake, Tionghoa tradisional, Inggris, Jerman, Prancis, Jepang, Italia, Spanyol, Portugis
Download / Instal Aplikasi gelang Sinkronisasi Android lan Apple App: Band apa wae
  code2

H88 Bracelet (2) H88 Bracelet (1) H88 Bracelet (2) H88 Bracelet (3) H88 Bracelet (4) H88 Bracelet (5) H88 Bracelet (6) H88 Bracelet (7) H88 Bracelet (8) H88 Bracelet (9) H88 Bracelet (10) H88 Bracelet (11) H88 Bracelet (12) H88 Bracelet (13) H88 Bracelet (14) H88 Bracelet (15) H88 Bracelet (16) H88 Bracelet (17) H88 Bracelet (18) H88 Bracelet (19)

Sertifikat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.