product1
Desain mewah bunder layar sentuh layar IPS warna tutul Smart watch H58

Desain mewah bunder layar sentuh layar IPS warna tutul Smart watch H58

Katrangan singkat:

24 jam terus Deteksi detak jantung / Tes tekanan darah / deteksi turu sing akurat / Mode olahraga / Siklus awak wanita / golek telpon / Jam weker / Pangeling sedentary


Detail Produk

Tag Produk

Desain mewah bunder layar sentuh layar IPS warna tutul Smart watch H58

Spesifikasi Gelang H58
GAMBAR DESAIN H58
Fungsi 24 jam terus Deteksi detak jantung, Tes tekanan darah, deteksi turu sing akurat
Tampilan wektu / jam, kalori, turu, kamera, tampilan urip / mati, Mode Olahraga, Siklus awak FFemale
Ngawasi turu (wektu turu, kualitas turu)
Pangeling telpon, pangeling SMS, pangeling qq, pangeling Wechat, skype.whatsapp.facebook.linkedin.twitter.viber.line
golek telpon
Jam weker / pangeling Sedentary
Ukuran denyut jantung siji-kunci, tekanan getih
Kamera remot (goyangake kanggo motret)
Spesifikasi layar Jam tangan pintar / tutul bunder kanthi layar IPS 1,1 inci Resolusi240 * 240
Sistem Versi Android 4.4 versi utawa ndhuwur; Sistem iOS versi 8.0 utawa luwih dhuwur; Dhukungan bluetooth nganggo versi 4.0;
Versi Bluetooth BLE 4.2
Kripik nrf52832
Kripik PPG HR3313
Batere 160mAh
memori 512KB + 64M
MotorV Dibangun, ngelingake vibratng
Tingkat anti banyu IP67
materi Cangkang logam + Tali logam
Sensor Sensor G
Ukuran Paket Bobot kemasan 148 * 70 * 36MM
Bobot kemasan 146g
Ukuran Ctn 375 * 200 * 315mm
Pcs / Ctn 50
Bobot saka siji + tali 41.5g
Ukuran nonton 39.7mm * 11.3mm * 227mm
Bobot total (KG) 5.1kg
BAHASA UI Tionghoa (Sederhana, Tradhisional), Jepang, Inggris, Prancis, Jerman, Italia, Spanyol, Rusia, Portugis, Korea, Polandia
Download / Instal Aplikasi gelang Sinkronisasi Aplikasi Android lan Apple: F FIT
 code9

Babagan barang:

Kaping pisanan katon mewah, kanthi campuran paduan seng, sentuhan I1 kaca definisi tinggi 240 * 240D kaca temperatur IPS, kanthi macem-macem gaya gaya dilas nganggo tali logam nada emas sing apik. pinunjul yen sampeyan bisa kanthi gampang nyandhang utawa cocog karo rasukan sing apik, ketemu macem-macem acara saben dina.

Ngawasi denyut jantung wektu nyata kanthi otomatis, lan analisis kanthi lengkap babagan kualitas turu (turu turu, turu turu lan turu) kanggo mbantu sampeyan nggawe gaya urip sing luwih sehat.

Smart watch H58 (1)

Pangeling telpon, tandha pesen lan dispaly, sampeyan bisa entuk telpon, teks SMS lan pesen SNS kalebu telpon mlebu, notifikasi SMS, QQ, wechat, Linkedin, skype, Facebook messager, Twitter, whatsapp, viber, Line, gmail, prospek, Instagram, snapchat. nalika jam tangan cerdas disambungake menyang smartphone. Bakal kedher ngelingake sampeyan nalika ana prekara sing penting lan sampeyan bisa maca kabeh pesen langsung ing jam kasebut.

Kanthi ngelingake periode fisiologis wanita, jam tangan sing cerdas mbantu ngelingake wektu menstruasi kanggo nggatekake kombinasi diet lan olahraga kanggo ngatur awak kanthi luwih apik. uga prédhiksi periode fisiologis wanita, periode aman, periode ovulasi, periode meteng, Pancen nyukupi kabutuhan wanita sejatine. Apa kanggo kerja utawa dolanan.

Smart watch H58 (4)

Tampilan wektu / jam, stopwatch, kalori, tampilan urip / mati, pangeling Sedentary, imbuhan padhange, antarmuka setelan, temokake telpon. Kamera remot (goyangake kanggo motret)

Ngawasi turu, ngawasi lan analisa kualitas turu kanthi sedina kanthi otomatis lan nyedhiyakake turu turu, turu sing turu lan turu (mung ngrekam turu luwih saka 3 jam).

IP67 digawe anti banyu, bisa nganggo udan, ngumbah tangan, ngumbah rai, lan liya-liyane. Nanging ora kanggo renang lan shower.

Ndhukung macem-macem mode olahraga, kalebu mlayu, menek, mlaku-mlaku, nunggang, bal-balan, basket, Pingpong, renang bulutangkis.

Smart watch H58 (2)

Sertifikat


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    bottom_imgs2
    com_img

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

    Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.