news
Warta

Warta

  • What happens to smartwatches if they touch water a lot?

    Apa sing kedadeyan Smartwatch yen akeh nyentuh banyu?

    Apa definisi jam tangan sing cerdas kanthi kinerja anti banyu? Apa sampeyan bisa terus kontak karo banyu nganti suwe? Nyatane, bahan elektronik sing ora tahan debu lan anti banyu kalebu umume ditulis ...
  • What is a heart rate monitor?

    Apa monitor detak jantung?

    Sing diarani monitor denyut jantung yaiku arloji sing bisa ngrekam denyut jantung kanthi akurat sacara nyata sajrone latihan. Peran monitor denyut jantung ing olahraga sing disengaja wis jelas banget. Ana rong prinsip umum kanggo ngukur tabel denyut jantung, siji yaiku ...
  • How to wear smart bracelet maintenance?

    Kepiye carane nganggo perawatan gelang sing cerdas?

    1. Supaya piranti pinter tetep resik. Reresik pergelangan tangan lan gelang sing cerdas kanthi rutin, utamane sawise olahraga, kringet, utawa kontak kulit karo zat kayata sabun utawa deterjen. Bahan-bahan kasebut bisa ditempelake ing njero dering; Aja nggunakake deterjen rumah tangga kanggo ngresiki gelang. Nanging, gunakake ...
  • Apa Gelang Cerdas? Apa sing ditindakake Gelang Cerdas?

    Dering tangan sing cerdas minangka piranti cerdas sing bisa dipakai, pangguna sawise nganggo gelang cerdas sing apik, pangguna bisa direkam nganggo latihan cincin tangan ing saben dinane, kayata data diet lan turu wektu nyata, lan uga bisa dadi sinkronisasi data menyang ponsel utawa peralatan komputer, banjur ...
  • Piranti sing bisa dipakai cerdas diwiwiti ing manajemen kesehatan sing anyar

    Epidemi iki nyebabake permintaan kesehatan, lan pasar sing bisa dipakai target kesehatan mbesuk Kanthi popularitas piranti sing bisa dipakai sing cerdas, konsep manajemen kesehatan wis luwih digatekake dening masarakat. Miturut panelitian saka Universitas Stanford, data sing dikoleksi nganggo ...
  • Cara nggawe aplikasi insallasi & sambungan Bluetooth

    Goleki APP ing Google Play ing ponsel Android utawa toko APP ing iphone; Utawa pindai kode QR ing smartwatch kanggo ndownload lan nginstal APP. Tulung dicathet manawa Android ndhukung 4.4 lan luwih dhuwur; IOS ndhukung 8.0 lan luwih dhuwur; Hardware Bluetooh 4.0 lan ndhuwur. Bind smartwatch, klik pilihan ...
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.