news
Kepiye carane nganggo perawatan gelang sing cerdas?

Kepiye carane nganggo perawatan gelang sing cerdas?

1. Supaya piranti pinter tetep resik. Reresik pergelangan tangan lan gelang sing cerdas kanthi rutin, utamane sawise olahraga, kringet, utawa kontak kulit karo zat kayata sabun utawa deterjen. Bahan-bahan kasebut bisa ditempelake ing njero dering; Aja nggunakake deterjen rumah tangga kanggo ngresiki gelang. Nanging, nggunakake deterjen tanpa sabun, bilas uga lan garing nganggo andhuk alus. Kanggo bintik-bintik utawa noda sing ora gampang dicopot, gosok nganggo sikat untu sing alus lan lembab banjur tututi langkah-langkah ing ndhuwur.

2. Supaya garing. Sanajan piranti cerdas anti banyu, nyandhang gelang udan suwene mbebayani tumrap kulit sampeyan; Yen gelang sampeyan udan, kayata sawise kringet utawa adus, wisuh lan garing sadurunge dipasang maneh. Priksa manawa kulit wis garing sadurunge masang gelang.

3. Nyelehake bangkekan. Priksa manawa gelang ora kenceng. Priksa manawa gelang kasebut ora kenceng banget. Disaranake supaya ora ana papan ing antarane band lan pergelangan tangan supaya driji cilik bisa geser bolak-balik. Yen sampeyan nggunakake supaya bisa maca denyut jantung sing paling akurat, sampeyan bisa uga ngencengi gelang nalika olahraga. Yen mangkono, elinga kanggo nyetel keketelan sawise olahraga. Gesekan lan perbudakan suwene suwe bisa ngganggu kulit sampeyan, mula copot gelang suwene sak jam sawise nyandhang suwene.


Wektu kiriman: Mar-05-2021
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.