news
Apa sing kedadeyan Smartwatch yen akeh nyentuh banyu?

Apa sing kedadeyan Smartwatch yen akeh nyentuh banyu?

Apa definisi jam tangan sing cerdas kanthi kinerja anti banyu? Apa sampeyan bisa terus kontak karo banyu nganti suwe?

Smart watches1

Kasunyatane, bahan elektronik sing ora tahan debu lan anti banyu bisa umume ditulis dening IP. Miturut teknologi anti banyu lan proses manufaktur, produk Teknologi Hengmei ing dhasar bisa tekan level IP67 lan IP68 anti banyu. Sawise diuji ing pabrik, produk kasebut nuduhake kinerja anti banyu ing lingkungan tartamtu, sing bisa nduwe peran protèktif sajrone kecendhungan.

Apa Waterproof IPXX

IP68 minangka standar standar kelas anti kalis debu lan anti banyu sing paling dhuwur. Cara ngevaluasi kinerja cangkang sing solid lan anti banyu, umume kanggo ndeleng IPXX sawise rong digit XX.

X pertama yaiku level tahan debu, saka 0 nganti 6, kanthi level paling dhuwur 6.

X nomer loro yaiku rating tahan banyu, wiwit 0 nganti 8, kanthi peringkat paling dhuwur 8.

IPX0 ora direksa

IPX1 banyu irungnya ing omah tanpa efek

IPX2 ora duwe pengaruh nalika omah diiringake nganti 15 derajat

IPX3 banyu utawa udan irungnya saka 60 derajat ora ana pengaruhe

IPX4 cairan ing sembarang arah menyang cangkang ora ana pengaruhe

IPX5 bisa dibilas nganggo banyu tanpa cilaka

IPX6 bisa digunakake ing kabin, lingkungan ombak gedhe

IPX7 bisa tetep ing banyu nganti jerone sak meter nganti 30 menit

IPX8 bisa nginep ing banyu nganti jerone 2 meter nganti 30 menit

Smart watches2

Iki produk saka perusahaan, jeneng produk: H68. Sawise tes dening para insinyur lan panguji, panggunaan jam tangan durung kena pengaruh direndhem ing banyu sewengi sewengi. Kemampuan anti banyu ing tuas.

Napa ora dianjurake kanggo udan panas

Yen adus, sampeyan kudu adus panas utawa adus adhem.

Umume, produk elektronik kanthi fungsi anti banyu ora bisa mlebu banyu nalika adhem adhem. Nanging, amarga ana permeabilitas molekul uap banyu sing kuwat nalika adus panas, uap banyu sing digawe saka shower banyu panas, sauna lan sumber air panas gampang mlebu ing bagian jero gelang, sing bakal nyebabake fungsi gelang ora bisa digunakake ing kasus serius.

Bukti anti banyu lan uap minangka rong konsep sing beda.

Peralatan umum ora bisa nglindhungi uap banyu, kayata umume udan banyu selam 30 meter sing nyilam ing kamar mandhi panas isih bisa duwe uap banyu. Sampeyan uga kudu nggatekake nglangi, yen nyilem lan operasi liyane isih bakal duwe risiko banyu, lan yen nglangi ing segara, amarga banyu segara sing korosif gampang nyebabake korosi kontak sing diisi, nutup karet penuaan cepet liyane, lan fungsi anti banyu peralatan ora permanen, bisa uga ringkih nalika saya suwe. Ora preduli kepiye wae gelang sing cerdas, ora kudu digunakake ing jero banyu suwe banget. Gelang sing cerdas mesthi produk elektronik sing cerdas. Ora preduli sepira dhuwur bahan gelang sing cerdas, yen sampeyan nggunakake banyu ing jero banyu saben wayah, ora ana banyu sak sengaja. Mula, ngumbah tangan saben dinane, adhem adhem, awan udan, kringet bisa disandhang, ora disaranake suwene adus panas utawa kontak karo banyu nganti suwe, kanggo nambah umur layanan produk sing bisa dipakai cerdas. Kajaba iku, peralatan tiba, nabrak utawa ngalami pengaruh liyane, kontak karo banyu sabun, gel shower, deterjen, minyak wangi, lotion, minyak uga bakal mengaruhi resistensi banyu gelang kasebut.


Wektu kiriman: Mar-05-2021
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.