news
Apa monitor detak jantung?

Apa monitor detak jantung?

Sing diarani monitor denyut jantung yaiku arloji sing bisa ngrekam denyut jantung kanthi akurat sacara nyata sajrone latihan. Peran monitor denyut jantung ing olahraga sing disengaja wis jelas banget.

Ana rong prinsip umum kanggo ngukur tabel denyut jantung, siji yaiku metode pangukuran saiki jantung, lan siji yaiku metode pangukuran transmisi fotoelektrik.

Pangukuran saiki jantung

Awak manungsa bakal ngasilake arus jantung saben-saben denyut jantung, bandhara denyut jantung nirkabel minangka piranti sing bisa ngerteni arus jantung. Potongan sensor kasebut ana ing sisih loro ing sisih ngarep band dada. Sawise pangguna nganggo pita dada, potongan tiang ing pita dada nglumpukake amplop fluktuasi arus jantung olahraga, lan banjur dikirim menyang meter denyut jantung liwat teknologi transmisi nirkabel kanggo ngonversi dadi nilai BPM denyut jantung kanggo pengamatan gampang. Saiki, iki minangka cara utama lan cukup akurat kanggo ngukur denyut jantung sajrone olahraga.

Cardiac current measurement

Prinsip kasebut padha karo elektrokardiogram. Kauntungan liyane saka metode ngukur denyut jantung yaiku bisa diukur kanthi terus-terusan sajrone olahraga.

Cara pangukuran transmisi fotoelektrik

Pangukuran fotoelektrik nggunakake pangowahan ing panyerapan hemoglobin ing pembuluh getih kanggo ngukur denyut nadi. Jam tangan dilengkapi loop balok transmisi inframerah lan gelung sing nampa lan nggambarake. Kauntungan saka metode iki yaiku gampang banget kanggo ngukur denyut jantung tanpa band dada. Nanging, amarga sinyal kasebut ringkih banget lan gampang diganggu dening njaba, data pangukuran ora akurat, lan umume kudu diukur ing kahanan sing sepi, mula ora cocog kanggo pangukuran denyut jantung terus-terusan sajrone olahraga

Photoelectric transmission measurement method

Photogrammetry Cahaya Hijau kasusun saka panjang gelombang ijo sing ngetokake LED lan sensor fotosensitif sing ana ing sisih mburi monitor detak jantung. Prinsip kasebut adhedhasar pangowahan Kapadhetan pembuluh getih ing lengen nalika pulsation, nyebabake pangowahan transmisi ringan. Lampu LED sing ngetokake cahya ngetokake dawa gelombang cahya ijo, lan sensor fotosensitif njupuk cahya sing katon ing kulit lengen lan ngukur owah-owahan intensitas lapangan cahya lan ngonversi dadi denyut jantung. Teknologi kasebut saiki digunakake dening monitor denyut jantung Mio Alpha, Fitbox HXM lan Adidas Smart Run ing AS. Pangukuran detak jantung fotolistrik lampu ijo ninggali total bandhara denyut jantung, lan kanthi terus-terusan bisa ngukur denyut jantung, ngetung rata-rata denyut jantung, ngrekam denyut jantung maksimum, nyetel interval weker denyut jantung.

Seri Fitness Publik

Bagéan inti saka seri fitness nganti 18 mode olahraga. Mode olahraga adhedhasar kahanan fisik dhewe kanthi otomatis nyoba kisaran denyut jantung olahraga pribadi. Mesthekake manawa saben olahraga sing sampeyan lakoni efektif lan aman.

Public Fitness Series

Sampeyan uga bisa nggunakake rong fitur unik saka kemajuan zona denyut jantung adhedhasar target fitness. Kajaba iku, Seri Fitness dilengkapi band nonton silikon sing nyenengake sing nyedhiyakake informasi denyut jantung sing akurat lan akurat sajrone latihan. Seri fitness umum kanggo mayoritas penggemar fitness, ekonomi, dadi pilihan pertama sampeyan.

Running Series

Mesthi mbutuhake tekad lan wani dadi pelari sing apik.

Running Series

Yen sampeyan pengin nggawe luwih apik, sampeyan kudu nggunakake sirah. Running Heart Monitor Monitor ngowahi informasi dadi cepet, sing bisa mbantu sampeyan entuk kinerja sing optimal lan ora kringet apa-apa sajrone olahraga.

Seri Bersepeda

Bisa ngawasi denyut jantung, jarak muter, kacepetan, puteran, output listrik lan peta dalan kanthi akurat.

Cycling Series

Ngaktifake sampeyan ngeculake energi maksimal kaya atlit profesional.

Seri Manajemen Bobot

Iki dipersonalisasi. Iki bakal ngramal program ngontrol bobot kanggo sampeyan, ngandhani sepira bobot sing kudu ilang kanthi cara lan kapan. Krusial, monitor denyut jantung bakal nggawe sampeyan ing kisaran bullseye, sing dadi pandhuan fitness.

Weight Management Series

Anggere sampeyan nyandhang ing bangkekan lan mung nuruti saran program saben dina, sampeyan bisa nambah bobot awak kanthi becik. Iki bakal menehi motivasi lan mbantu sampeyan tetep motivasi. Gampang digunakake lan nglacak kemajuan sampeyan saben dina lan minggu. Sampeyan bisa ngrewangi nggayuh lan njaga bobot awak sing ideal, supaya sampeyan bisa entuk asil fitness sing nyata.


Wektu kiriman: Mar-05-2021
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.