news
Warta Perusahaan

Warta Perusahaan

  • What happens to smartwatches if they touch water a lot?

    Apa sing kedadeyan Smartwatch yen akeh nyentuh banyu?

    Apa definisi jam tangan sing cerdas kanthi kinerja anti banyu? Apa sampeyan bisa terus kontak karo banyu nganti suwe? Nyatane, bahan elektronik sing ora tahan debu lan anti banyu kalebu umume ditulis ...
    Waca liyane
  • What is a heart rate monitor?

    Apa monitor detak jantung?

    Sing diarani monitor denyut jantung yaiku arloji sing bisa ngrekam denyut jantung kanthi akurat sacara nyata sajrone latihan. Peran monitor denyut jantung ing olahraga sing disengaja wis jelas banget. Ana rong prinsip umum kanggo ngukur tabel denyut jantung, siji yaiku ...
    Waca liyane
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.