news
Warta Industri

Warta Industri

  • How to wear smart bracelet maintenance?

    Kepiye carane nganggo perawatan gelang sing cerdas?

    1. Supaya piranti pinter tetep resik. Reresik pergelangan tangan lan gelang sing cerdas kanthi rutin, utamane sawise olahraga, kringet, utawa kontak kulit karo zat kayata sabun utawa deterjen. Bahan-bahan kasebut bisa ditempelake ing njero dering; Aja nggunakake deterjen rumah tangga kanggo ngresiki gelang. Nanging, gunakake ...
    Waca liyane
  • Apa Gelang Cerdas? Apa sing ditindakake Gelang Cerdas?

    Dering tangan sing cerdas minangka piranti cerdas sing bisa dipakai, pangguna sawise nganggo gelang cerdas sing apik, pangguna bisa direkam nganggo latihan cincin tangan ing saben dinane, kayata data diet lan turu wektu nyata, lan uga bisa dadi sinkronisasi data menyang ponsel utawa peralatan komputer, banjur ...
    Waca liyane
  • Piranti sing bisa dipakai cerdas diwiwiti ing manajemen kesehatan sing anyar

    Epidemi iki nyebabake permintaan kesehatan, lan pasar sing bisa dipakai target kesehatan mbesuk Kanthi popularitas piranti sing bisa dipakai sing cerdas, konsep manajemen kesehatan wis luwih digatekake dening masarakat. Miturut panelitian saka Universitas Stanford, data sing dikoleksi nganggo ...
    Waca liyane
  • Cara nggawe aplikasi insallasi & sambungan Bluetooth

    Goleki APP ing Google Play ing ponsel Android utawa toko APP ing iphone; Utawa pindai kode QR ing smartwatch kanggo ndownload lan nginstal APP. Tulung dicathet manawa Android ndhukung 4.4 lan luwih dhuwur; IOS ndhukung 8.0 lan luwih dhuwur; Hardware Bluetooh 4.0 lan ndhuwur. Bind smartwatch, klik pilihan ...
    Waca liyane
bottom_imgs2
com_img

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd.

Shenzhen Anytec Technology Co., Ltd. didegaké ing 2015, Anytec duwé luwih saka 150 karyawan, jembaré luwih saka 1500 meter persegi. Kanthi papat lini produksi kanggo produksi jam tangan sing cerdas, lan siji garis pengepakan, duwe lokakarya standar 1000 kelas bebas debu yaiku produksi, pengembangan lan penjualan ing integrasi perusahaan teknologi tinggi, produk utamane kalebu gelang cerdas wanita, jam tangan cerdas GPS, Watch pintar ECG lan Bluetooth nelpon smart watch lsp.